Uitbesteding salarisadministratie

 

Marshoek is de financiële retailspecialist. 35 jaar ervaring met administratie, organisatieadvies en rendementsverbetering.
Partner van ruim 650 retailers.

 

Marshoek contactinformatie

 

 

030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

LinkedIn

INFORMATIE AANVRAGEN

Uitbesteding salarisadministratie

 

Marshoek is de financiële retailspecialist. 35 jaar ervaring met administratie, organisatieadvies en rendementsverbetering. Partner van ruim 650 retailers.

 

35 JAAR

ERVARING

 

KENNIS

RETAILADMINISTRATIES

 

HOGE SCORE

KLANTTEVREDENHEID

 

ALLE EXPERTISE

IN HUIS

 

SPECIALIST

OUTSOURCING

Dé juiste partner voor het uitbesteden van uw salarisadministratie tegen lage kosten.

 

Besteed uw salarisadministratie uit aan Marshoek. Het resultaat? Besparing van tijd en personeelskosten. Specialist in outsourcing van administratie voor retail en MKB.

 

Zelf doen of uitbesteden?

Het is in elke organisatie een steeds terugkerende afweging. Ook als het gaat om de salarisadministratie staat u voor de keuze. Al vele retailers hakten de knoop door en besteedden hun salarisadministratie volledig uit aan Marshoek. Uw personeel is uw belangrijkste kapitaal. Vanuit dat perspectief geeft u veel aandacht aan HRM. Besteed uw salarisadministratie zeer voordelig uit aan Marshoek. Risico’s door het onjuist toepassen van fiscale wetten worden vermeden en uw eigen kerntaken krijgen de aandacht.

Een strategische keuze die ervoor zorgt dat elke periode een winstperiode wordt.


Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan Marshoek kent voor u voordelen:

  • Continuïteit is gewaarborgd;
  • Besparing op uw personeelskosten;
  • Uitsluitend online periodiek aanleveren van mutaties (tijdbesparing);
  • Kwalitatieve en zeer goedkope salarisadministratie;
  • Realtime HRM-advies op maat;
  • Altijd zeker van een tijdige en correcte loonbetaling.


Salarisadministratie is werk voor specialisten. En die vindt u bij ons. 30 jaar ervaring in de retailbranche combineren we met expertise op HRM-gebied. U hoeft alleen periodiek de mutaties digitaal aan te leveren. Wij controleren en verwerken deze conform de actuele wet- en regelgeving en leveren digitaal de loonstroken en betalingsbestanden aan. Daarnaast verzorgen we de aangifte loonbelasting, verwerken we loonkostensubsidies, controleren we nota’s van het pensioenfonds en voorzien we het bedrijfschap van informatie. Zo bent u altijd zeker van een tijdige en correcte loonbetaling.

 

U kunt onze expertise ook juist bij andere vraagstukken benutten. Vraagstukken met betrekking tot bijvoorbeeld de toepassing van CAO’s, ontslagprocedures of het opstellen van arbeidscontracten. We denken hierover mee met u. Ook voor het uitvoeren van een Quickscan op de kwaliteit van uw salarisadministratie kunt u bij ons terecht.

Een professionele salarisadministratie vergt actuele kennis. U heeft voortaan onze kennis binnen handbereik. Ook in dit opzicht zijn wij de specialist voor retailers.


De basis van een efficiënte personeels- en salarisadministratie is Profit HRM van AFAS.

Een krachtige softwaretool die het vastleggen en uitwisselen van informatie bijzonder gemakkelijk maakt. De functionaliteit van Profit HRM is breed. Het is uw digitaal personeelsdossier, waarmee u zeer gemakkelijk eenvoudige documenten beheert en nieuwe arbeidscontracten opstelt. Wij zorgen ervoor dat u periodiek voorzien wordt van een kwalitatieve salarisverwerking. Na verwerking van de salarissen in Profit door Marshoek wordt digitaal de loonstrook verzonden aan de medewerkers. 


U gebruikt Profit HRM van AFAS? Wij merken in de praktijk dat het beheer van Profit HRM grote kennis vereist. Die kennis en ervaring is niet in elke organisatie terug te vinden.

De kans bestaat dat Profit hierdoor niet volledig wordt benut of verkeerd wordt gebruikt. Tevens wordt het beheer vaak door één iemand uitgevoerd, die bij ziekte of afwezigheid vervangen moet worden. Marshoek heeft de kennis en ervaring om het pakket volledig te benutten en te beheren. Voor bijna al onze klanten voeren wij het beheer uit.

 

U heeft de mogelijkheid te kiezen uit een aantal pakketten. Op basis van uw wensen stellen wij graag vrijblijvend een offerte samen. Laat u ontzorgen door de professionals van Marshoek. Bespreek het uitbesteden van uw administratie met één van onze adviseurs en bel naar 030 - 63 59 400.

Gerelateerde diensten

Financiële administratie

Een adequate administratie is essentieel voor u als retailer. Als u informatie heeft, kunt u uw resultaten verbeteren. Marshoek kan uw financiële administratie verzorgen, van kassa tot cockpit?

LEES MEER

Uitbesteding administratie

Uitbesteden of zelf doen? Het is in elke organisatie een steeds terugkerende afweging. Al vele retailers hakten de knoop door en besteedden hun administratie volledig uit aan Marshoek.

LEES MEER

Salarisadministratie

Mutaties, ziekmeldingen, nieuwe medewerkers, veranderende CAO’s, declaraties: bij uw salarisadministratie komt veel kijken. U wilt er zeker van zijn dat uw salarisadministratie vakkundig en correct wordt uitgevoerd.

LEES MEER

 

 

Gerelateerd nieuws

TOON ALLES

 

 

 

 

 

 

Marshoek

 

Kobaltweg 44
3542 CE Utrecht

 

030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Marshoek 2021

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

 

 

 

 

 

 

 

Marshoek

Kobaltweg 44 | 3542 CE Utrecht  

030 - 63 59 400 | info@marshoek.nl