Juridisch advies

 

De ervaren juristen van Marshoek geven concreet en helder advies aan retailers. 35 jaar ervaring, meer dan 650 retailers als klant. Altijd een juridisch advies wat past bij uw doelstellingen en uw uitdagingen.

 

 

Marcel Muijtjens

 

 

030 - 63 59 494

info@marshoek.nl

LinkedIn

INFORMATIE AANVRAGEN

 

 

Juridische advies

 

De ervaren juristen van Marshoek geven concreet en helder advies aan retailers. 35 jaar ervaring, meer dan 650 retailers als klant. Altijd een juridisch advies wat past bij uw doelstellingen en uw uitdagingen.

 

35 JAAR

ERVARING

 

SPECIFIEK

RETAILADVIES

 

HOGE SCORE

KLANTTEVREDENHEID

 

ALLE SPECIALISTEN

IN HUIS

 

ÉÉN

AANSPREEKPUNT

Advies voor retailorganisatie en franchisenemer

Ondernemen is een spel. U bepaalt de spelregels alleen niet zelf: veel spelregels liggen vast in de wet. Als retailorganisatie of franchisenemer weet u daar alles van. Of het nu gaat om de overname van een grote organisatie, de invulling van het franchisecontract, de wijziging van openingstijden of het aannemen van personeel, u heeft te maken met juridische randvoorwaarden. Daarom kunt u bij uiteenlopende organisatievraagstukken het juridisch advies van Marshoek gebruiken. Concreet en helder advies van een retailspecialist.

Altijd een juridisch advies wat past bij uw doelstellingen en uw uitdagingen. Zo zorgen we er als financieel retailspecialist voor dat u altijd een passend juridisch advies krijgt. Passend bij uw doelstellingen, uw retailformule en uw ambities.

 

Kan u juridisch advies gebruiken, dan wisselen onze hoogopgeleide eigen juristen graag met u van gedachten. Neem contact op via 030 - 63 56 600 met één van onze juristen.

 

 

Gerelateerde diensten

 

Bedrijfseconomisch advies

De bedrijfseconomische adviseurs van Marshoek geven u advies. Zowel op operationeel als op strategisch niveau.

Wat uw uitdaging ook is!

LEES MEER

Retailconsultancy

De retail is een dynamische sector. U kent het spel als geen ander kent, maar heeft regelmatig behoefte aan een specialist die uw organisatie begrijpt en uw cijfers doorziet.

LEES MEER

Financieel advies

Een gezond rendement. Mooie cijfers onderaan de streep. Daar gaat het u om.

Om dat te bereiken, is adequaat financieel inzicht nodig.

LEES MEER

Aan- en verkoop

De overname of verkoop van een bedrijf is een ingrijpende beslissing. Een beslissing die veel vragen oproept waarbij u advies nodig heeft.

LEES MEER

Fiscaal advies

Aan het betalen van belasting ontkomt u niet. Wij adviseren of uw bedrijfsvoering in fiscaal opzicht zo gunstig mogelijk is.

LEES MEER

 

 

Gerelateerd nieuws

TOON ALLES

 

 

 

 

 

 

Marshoek

 

Kobaltweg 44
3542 CE Utrecht

 

030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Marshoek 2021

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

 

 

 

 

 

 

 

Marshoek

Kobaltweg 44 | 3542 CE Utrecht   

     030 - 63 59 400 | info@marshoek.nl