Administratie

 

Marshoek is de financiële retailspecialist. 35 jaar ervaring met administratie, organisatieadvies en rendementsverbetering.
Partner van ruim 650 retailers.

 

Marshoek contactinformatie

 

 

030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

LinkedIn

INFORMATIE AANVRAGEN

Administratie

 

Marshoek is de financiële retailspecialist. 35 jaar ervaring met administratie, organisatieadvies en rendementsverbetering. Partner van ruim 650 retailers.

 

35 JAAR

ERVARING

 

KENNIS

RETAILADMINISTRATIES

 

HOGE SCORE

KLANTTEVREDENHEID

 

ALLE EXPERTISE

IN HUIS

 

SPECIALIST

OUTSOURCING

Inzicht voor retailers

De verbetering van uw rendement, begint bij een goede financiële administratie. U heeft cijfers nodig om op te kunnen sturen, actuele cijfers. Dat geldt voor franchiseorganisaties én voor franchisenemers. Als u de resultaten van vandaag begrijpt, kunt u het morgen beter doen.

 

Administratieve diensten

Marshoek ondersteunt u op administratief gebied. We helpen u bij het opzetten en verbeteren van uw administratieve organisatie. Zo geven we advies over het inrichten van de administratieve processen, van begroting tot en met rapportage. Daar laten we het niet bij. Als financiële retailspecialisten geven we u ook inhoudelijk advies. Wat zeggen de cijfers? Hoe kan uw rendement omhoog? We komen graag met ideeën.

 

Uitbesteden van administratie

Er zijn steeds meer klanten in het MKB die hun financiële administratie compleet aan ons uitbesteden. Inclusief de salarisadministratie. Cijfers die vastgelegd zijn, zijn nog geen informatie. Daarom speelt het boekhoudpakket Profit Retail een belangrijke rol.

Met Profit Retail krijgt u met één druk op de knop inzicht in de resultaten.

Wilt u weten wat voor administratieve voordelen u op kunt doen met de expertise van Marshoek? Neem dan via 030 - 63 59 400 of info@marshoek.nl vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde diensten

Financiële administratie

Een adequate administratie is essentieel voor u als retailer. Als u informatie heeft, kunt u uw resultaten verbeteren. Marshoek kan uw financiële administratie verzorgen, van kassa tot cockpit?

LEES MEER

Uitbesteding administratie

Uitbesteden of zelf doen? Het is in elke organisatie een steeds terugkerende afweging. Al vele retailers hakten de knoop door en besteedden hun administratie volledig uit aan Marshoek.

LEES MEER

Salarisadministratie

Mutaties, ziekmeldingen, nieuwe medewerkers, veranderende CAO’s, declaraties: bij uw salarisadministratie komt veel kijken. U wilt er zeker van zijn dat uw salarisadministratie vakkundig en correct wordt uitgevoerd.

LEES MEER

Uitbesteding salarisadministratie

Al vele retailers hakten de knoop door en besteden hun salarisadministratie volledig uit aan Marshoek. Hierdoor bent u verzekerd van correcte salarisverwerking.

LEES MEER

 

 

 

Gerelateerd nieuws

TOON ALLES

 

 

 

 

 

 

Marshoek

 

Kobaltweg 44
3542 CE Utrecht

 

030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Marshoek 2021

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

 

 

 

 

 

 

 

Marshoek     

Kobaltweg 44 | 3542 CE Utrecht  

030 - 63 59 400 | info@marshoek.nl