Administratie


Marshoek is de financiële retailspecialist. 35 jaar ervaring met administratie, organisatieadvies en rendementsverbetering.
Partner van ruim 650 retailers.


Marshoek contactinformatie030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

LinkedIn

INFORMATIE AANVRAGEN

Administratie


Marshoek is de financiële retailspecialist. 35 jaar ervaring met administratie, organisatieadvies en rendementsverbetering. Partner van ruim 650 retailers.


35 JAAR

ERVARING


KENNIS

RETAILADMINISTRATIES


HOGE SCORE

KLANTTEVREDENHEID


ALLE EXPERTISE

IN HUIS


SPECIALIST

OUTSOURCING

Inzicht voor retailers

De verbetering van uw rendement, begint bij een goede financiële administratie. U heeft cijfers nodig om op te kunnen sturen, áctuele cijfers. Dat geldt voor franchiseorganisaties én voor franchisenemers. Als u de resultaten van vandaag begrijpt, kunt u het morgen beter doen.


Administratieve diensten

Marshoek ondersteunt u op administratief gebied. We helpen u bij het opzetten en verbeteren van uw administratieve organisatie. Zo geven we advies over het inrichten van de administratieve processen, van begroting tot en met rapportage. Daar laten we het niet bij. Als financiële retailspecialisten geven we u ook inhoudelijk advies. Wat zeggen de cijfers? Hoe kan uw rendement omhoog? We komen graag met ideeën.


Uitbesteden van administratie

Er zijn steeds meer klanten in het MKB die hun financiële administratie compleet aan ons uitbesteden. Inclusief de salarisadministratie. Cijfers die vastgelegd zijn, zijn nog geen informatie. Daarom speelt het boekhoudpakket Profit Retail een belangrijke rol.

Met Profit Retail krijgt u met één druk op de knop inzicht in de resultaten.

Wilt u weten wat voor administratieve voordelen u op kunt doen met de expertise van Marshoek? Neem dan via 030 - 63 59 400 of info@marshoek.nl vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde diensten

Financiële administratie

Een adequate administratie is essentieel voor u als retailer. Als u informatie heeft, kunt u uw resultaten verbeteren. Marshoek kan uw financiële administratie verzorgen, van kassa tot cockpit?

LEES MEER

Uitbesteding administratie

Uitbesteden of zelf doen? Het is in elke organisatie een steeds terugkerende afweging. Al vele retailers hakten de knoop door en besteedden hun administratie volledig uit aan Marshoek.

LEES MEER

Salarisadministratie

Mutaties, ziekmeldingen, nieuwe medewerkers, veranderende CAO’s, declaraties: bij uw salarisadministratie komt veel kijken. U wilt er zeker van zijn dat uw salarisadministratie vakkundig en correct wordt uitgevoerd.

LEES MEER

Uitbesteding salarisadministratie

Al vele retailers hakten de knoop door en besteden hun salarisadministratie volledig uit aan Marshoek. Hierdoor bent u verzekerd van correcte salarisverwerking.

LEES MEER
Gerelateerd nieuws

TOON ALLESMarshoek


Kobaltweg 44
3542 CE Utrecht


030 - 63 59 400

info@marshoek.nlKaartje Kobaltweg 44Marshoek     

Kobaltweg 44 | 3542 CE Utrecht  

030 - 63 59 400 | info@marshoek.nl