Supermarkten

Marshoek verzorgt voor meer dan 650 supermarktondernemers de administratie, salarisadministratie, benchmark, fiscaliteiten en advisering. Samen met u werken wij aan inzicht en rendementsverbetering in uw winkel. Met onze supermarktervaring doet u uw voordeel.
MEER

Apotheken

Samen met Marshoek werkt u aan optimaal ondernemerschap! Rendement verbeteren, efficiënter werken, optimaliseren van bedrijfs-processen en onderaan de streep meer overhouden.. Hier helpen wij vele apotheken bij. Ook verzorgen wij voor vele apothekers naar volle tevredenheid de salarisadministratie.
MEER

Tuincentra

Marshoek werkt met u aan het meest optimale rendement in uw tuincentrum. Wij leveren u administratieve ondersteuning en advisering. Met onze retailervaring en uw ondernemer-schap werken we samen aan uw doelstellingen.

MEER

Bouwmarkten

Marshoek is actief in uw branche! Administratie, salarisadministratie of het opstellen van een formulebenchmark; alle expertise is in huis. Wij houden u scherp en adviseren u waar verbeterpotentieel zit. Al vele ondernemers hebben hierdoor een mooie rendementssprong weten te realiseren.
MEERMarshoek


De Molen 65

3995 Houten


030 - 63 59 400

info@marshoek.nl


Marshoek

De Molen 65 | 3995 AW Houten

030 - 63 59 400 | info@marshoek.nl