Financieel advies

 

De ervaren adviseurs van Marshoek geven financieel advies aan retailers. Ruim 35 jaar ervaring, meer dan 650 retailers als klant.

 

Marshoek contactinformatie

 

 

030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

LinkedIn

INFORMATIE AANVRAGEN

 

 

Financieel advies

 

De ervaren adviseurs van Marshoek geven financieel advies aan retailers. Ruim 35 jaar ervaring, meer dan 650 retailers als klant.

 

35 JAAR

ERVARING

 

SPECIFIEK

RETAILADVIES

 

HOGE SCORE

KLANTTEVREDENHEID

 

ALLE SPECIALISTEN

IN HUIS

 

ÉÉN

AANSPREEKPUNT

Advies voor retailorganisatie en franchisenemer

Een gezond rendement. Mooie cijfers onderaan de streep. Daar gaat het u om als franchisegever of franchisenemer. Om dat te bereiken, is adequaat financieel inzicht nodig. Dat wil zeggen: niet afwachten wat de jaarrekening voor financiële resultaten laat zien, maar actief sturen op cijfers. De adviseurs van Marshoek – de financiële retailspecialist – geven u daar graag advies bij. Financieel advies, gericht op de verbetering van uw rendement!

 

Van cijfers naar winkelvloer

Omzet, brutowinst, loonkosten: ze weerspiegelen uw prestaties. Als er op de winkelvloer iets verandert, veranderen de cijfers. Als het aan Marshoek ligt, geldt het ook andersom. Als de cijfers veranderen, zorgt u dat er ook iets verandert op de winkelvloer. Dat is niet vanzelfsprekend. Het vraagt om actuele managementinformatie, om financiële expertise, om actieve sturing. Want hoe legt u de cijfers uit en aan welke knoppen moet u draaien om het rendement te beïnvloeden?

 

Financiële vraagstukken

Marshoek geeft u financieel advies. Dat mag u breed opvatten. We geven advies als u inzicht in uw kosten wilt hebben, meer grip op uw omzet of inzicht in uw verbeterpotentieel. Als u administratieve processen wilt verbeteren of over betere managementinformatie wilt beschikken. We houden uw perioderapporten of jaarrekening kritisch tegen het licht. Op zoek naar mogelijkheden om uw financiële resultaat te verbeteren. Doe uw voordeel met ons advies en maak een afspraak met één van onze adviseurs. 

 

Heeft u behoefte aan financieel advies, neem dan contact op via 030 - 63 59 400 met één van onze hoogopgeleide adviseurs.

 

Gerelateerde diensten

 

Fiscaal advies

Aan het betalen van belasting ontkomt u niet. Wij adviseren of uw bedrijfsvoering in fiscaal opzicht zo gunstig mogelijk is.

LEES MEER

Juridisch advies

Concreet en helder advies van een retailspecialist. Altijd een juridisch advies wat past bij uw doelstellingen en uw ambities.

LEES MEER

Aan- en verkoop

De overname of verkoop van een bedrijf is een ingrijpende beslissing. Een beslissing die veel vragen oproept waarbij u advies nodig heeft.

LEES MEER

Bedrijfseconomisch advies

De bedrijfseconomische adviseurs van Marshoek geven u advies. Zowel op operationeel als op strategisch niveau.

Wat uw uitdaging ook is!

LEES MEER

Retailconsultancy

De retail is een dynamische sector. U kent het spel als geen ander kent, maar heeft regelmatig behoefte aan een specialist die uw organisatie begrijpt en uw cijfers doorziet.

LEES MEER

 

 

Gerelateerd nieuws

TOON ALLES

 

 

 

 

 

 

Marshoek

 

Kobaltweg 44
3542 CE Utrecht

 

030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Marshoek 2021

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

 

 

 

 

 

 

 

Marshoek     

 Kobaltweg 44 | 3542 CE Utrecht 

030 - 63 59 400 | info@marshoek.nl