Bedrijfseconomisch advies

 

De ervaren adviseurs van Marshoek geven bedrijfseconomische adviezen aan retailers. 35 jaar ervaring, meer dan 650 retailers als klant.

 

Marshoek contactinformatie

 

 

030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

LinkedIn

INFORMATIE AANVRAGEN

Bedrijfseconomisch advies

 

De ervaren adviseurs van Marshoek geven bedrijfseconomische adviezen aan retailers. 35 jaar ervaring, meer dan 650 retailers als klant.

 

35 JAAR

ERVARING

 

SPECIFIEK

RETAILADVIES

 

HOGE SCORE

KLANTTEVREDENHEID

 

ALLE SPECIALISTEN

IN HUIS

 

ÉÉN

AANSPREEKPUNT

Advies voor retailorganisatie en franchisenemer

Als retailorganisatie of franchisenemer staat u voor tal van bedrijfseconomische keuzes. Dat begint al bij het maken van uw ondernemingsplan. Welke keuze houdt u op dit moment bezig? Bij welk bedrijfseconomisch vraagstuk kunt u het advies van Marshoek gebruiken? Wij hebben brede ervaring als adviseur voor retail en MKB. Daar kunt u uw voordeel mee doen. We kijken verder dan uw cijfers, hoewel we altijd gericht zijn op de verbetering van uw rendement. Praktische adviezen, daar houden we van. En niet van dikke rapporten. Die pragmatische aanpak spreekt franchisegevers én franchisenemers aan.

 

Bedrijfseconomische vraagstukken

De bedrijfseconomische adviseurs van Marshoek geven u advies. Op operationeel en op strategisch niveau. Van efficiënte personeelsplanning tot financieringen en van basisadministratie tot managementrapportage. Wat uw uitdaging ook is! Als u wilt groeien of investeren. Als u grip op de loonkosten wilt krijgen of het rendement wilt verbeteren. Maar ook als uw marktpositie onder druk staat of als u een andere ondernemingsvorm overweegt. Zelfs als u helemaal geen vraagstuk heeft, kan het waardevol zijn om onze adviseurs erbij te betrekken. Zij brengen u graag op goede ideeën om uw rendement te verbeteren.

 

Onze hoogopgeleide professionals ondersteunen u ieder jaar bij het maken van uw begroting. Heeft u investeringsplannen? Wij helpen u bij financieringsaanvragen en rekenen de terugverdientijd voor u uit. Maar ook als u geen investeringen op de planning heeft, maken wij op basis van uw exploitatieoverzicht een financiële analyse van uw huidige situatie. Met die informatie is het mogelijk om een meerjarenprognose te maken, zodat u weet wat uw bedrijfsresultaat in de toekomst zal zijn. Om maximale winstgevendheid te bereiken reiken onze adviseurs u concrete plannen en handvatten aan. Kostenbeheersing zonder verlies van kwaliteit. Dat kunt u van ons verwachten. Een sparringpartner die u bij staat in uw ondernemerschap en samen met u de strategie uitstippelt voor een optimaal rendement.

 

Wilt u meer weten over de advisering van Marshoek, neem dan vrijblijvend contact op via 030 - 63 59 400 met één van onze professionals. 

 

Gerelateerde diensten

Fiscaal advies

Aan het betalen van belasting ontkomt u niet. Wij adviseren of uw bedrijfsvoering in fiscaal opzicht zo gunstig mogelijk is.

LEES MEER

Juridisch advies

Concreet en helder advies van een retailspecialist. Altijd een juridisch advies wat past bij uw doelstellingen en uw ambities.

LEES MEER

Financieel advies

Een gezond rendement. Mooie cijfers onderaan de streep. Daar gaat het u om. Om dat te bereiken, is adequaat financieel inzicht nodig.

LEES MEER

Aan- en verkoop

De overname of verkoop van een bedrijf is een ingrijpende beslissing. Een beslissing die veel vragen oproept waarbij u advies nodig heeft.

 

LEES MEER

Retailconsultancy

De retail is een dynamische sector. U kent het spel als geen ander kent, maar heeft regelmatig behoefte aan een specialist die uw organisatie begrijpt en uw cijfers doorziet.

LEES MEER

 

 

Gerelateerd nieuws

TOON ALLES

 

 

 

 

 

 

Marshoek

 

Kobaltweg 44
3542 CE  Utrecht

 

030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Marshoek 2021

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

 

 

 

 

 

 

 

Marshoek     

 Kobaltweg 44 | 3542 CE Utrecht 

030 - 63 59 400 | info@marshoek.nl