Partners


Meer dan 650 retailers in heel Nederland werken samen met Marshoek. Zij kennen ons als een financiële retailspecialist die meer te bieden heeft dan cijfers en rapporten. Hun uitdaging is het behalen van een gezond rendement en dat is precies waar we bij Marshoek verstand van hebben. Wij ondersteunen franchisegevers en franchisenemers met administratieve dienstenadvies en managementtools. Om deze ondersteuning optimaal toe te passen op de behoeftes van onze klanten, werkt Marshoek samen met diverse partners.


Ton van Loon


030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

LinkedInINFORMATIE AANVRAGEN


Partners


Meer dan 650 retailers in heel Nederland werken samen met Marshoek. Zij kennen ons als een financiële retailspecialist die meer te bieden heeft dan cijfers en rapporten. Hun uitdaging is het behalen van een gezond rendement en dat is precies waar we bij Marshoek verstand van hebben. Wij ondersteunen franchisegevers en franchisenemers met administratieve diensten, advies en managementtools. Om deze ondersteuning optimaal toe te passen op de behoeftes van onze klanten, werkt Marshoek samen met diverse partners.

  • Retail partners
  • Product partnersElke euro die u als retailer verdient of uitgeeft, heeft een fiscale keerzijde. Aan het betalen van belasting ontkomt u niet. Maar u wilt er wel zeker van zijn dat uw bedrijfsvoering in fiscaal opzicht zo gunstig mogelijk is. Ofwel: u wilt zo min mogelijk belasting betalen én op de juiste momenten. Fiscaal advies is daarbij onmisbaar.


Al meer dan 27 jaar begeleiden zij franchiseorganisaties van franchiseconcept tot operationele ondersteuning. Marshoek kan in aansluiting op het franchiseconcept de gehele administratie en salarisadministratie verzorgen voor franchiseorganisaties.


Eskes & Partners BV te Mook heeft zich sinds jaar en dag gespecialiceerd in het verzekeren van ondernemers; met name supermarkten, drogisterijen en bakkende ondernemers.De ABN AMRO Bank is een organisatie met ambitie, en dus continu in beweging. Om daarbij hun eigen karakter te behouden, is de eenheid verankerd in de volgende kernwaarden: vertrouwd, deskundig en ambitieus.


De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. Ze zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness.


AG Hart Advocaten & Adviseurs is een advocaten- en adviseurskantoor op het gebied van franchising  en andere commerciële samenwerkingsverbanden. AG Hart Advocaten & Adviseurs heeft zich gespecialiseerd op het gebied van (internationaal) franchise-, retail- en verbintenissenrecht. Daarnaast beschikt AG Hart Advocaten & Adviseurs over specialisten op andere aan franchiserecht gerelateerde rechtsgebieden, zoals vastgoed- & huurrecht (bedrijfsruimten), arbeidsrecht, mededingingsrecht en Internet-  & E-commerce-recht.SuperGarant verzekeringen. De specialist in assurantie maatwerk voor het MKB in Nederland. In onze complexe samenleving nemen de financiële risico's die aan uw bedrijfsvoering verbonden zijn elk jaar toe.Hesselberth Makelaars BV stelt zich ten doel de verschillende vastgoedbehoeftes van haar opdrachtgevers optimaal te bedienen op basis van een vooraf gesteld doel door inzet van vastgoed- en retailkennis.


Recht doen! Dat is de passie van dit advocatenkantoor. De belangen van hun cliënten optimaal tot hun recht laten komen. Persoonlijk en adequaat. En hun kennis omsmelten tot actie. Recht moet ook worden gedaan.U wilt graag een betrouwbare bank. Een bank die haar beloftes nakomt en haar kennis actief met u deelt. Een bank die alert inspeelt op uw behoeften en alle beschikbare deskundigheid voor u inzet. Bij de ING vindt u wat u zoekt!


OFC is de onafhankelijke specialist in vermogensbegeleiding. Zij bieden ondersteuning bij uw beleggingsvraagstukken vanuit het kantoor in Bunschoten-Spakenburg. Het motto van OFC is 'Iedereen kan beleggen'. Met hun expertise staan zij u graag bij in het maken van de juiste keuzes.


Ondernemers zijn elke week heel wat uren in touw om hun bedrijf te runnen. Op de winkelvloer is geen dag hetzelfde, maar ook buiten het bedrijf worden elke dag door anderen besluiten genomen, die van invloed zijn op de bedrijfsvoering van de ondernemer. Het Vakcentrum is de brancheorganisatie voor alle zelfstandige detaillisten in levensmiddelen en fast moving consumer goods. Een vereniging die er is om zaken te regelen waar de zelfstandige ondernemer niet aan toe komt.Betrokken zijn bij hun klanten en bij hun omgeving vinden wij een groot goed. De betrokkenheid bij en persoonlijke aandacht voor onze relaties vindt u ook terug in hun beeldmerk waarin twee (gestileerde) gezichten van mensen zijn afgebeeld die met elkaar van gedachten wisselen en samenwerken.


Full•Finance Consultants is een dienstverlener voor de accountancymarkt. Sinds vele jaren is Full•Finance een gewaardeerd partner van administratie- en accountantskantoren, zowel kleinere als grotere organisaties doen een beroep op hun jarenlange expertise. Ze bieden ondersteuning als adviseur, sparringpartner, procesbegeleider, cursusleider en trainer vanuit hun vakgroepen: accountancy, compliance, fiscaal, fusie, overname & waardering, ict & it-auditing, strategie & organisatie.


Kan Vlassenroot Advocaten is opgericht in 2001 en is gespecialiseerd in franchising, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Hun advocaten hebben ruime ervaring opgedaan bij (middel) grote advocatenkantoren in de nationale en internationale rechtspraktijk. Zij bieden betrokkenheid, optimale dienstverlening, professionaliteit en kwaliteit tegen een gunstig tarief.U mag van deze advocaten of notaris meer verwachten: een pro actieve houding. Op basis van betrokkenheid en kennis van uw omgeving zal hun juridische specialist u vroegtijdig informeren over voor u relevante juridische ontwikkelingen. Op deze wijze kunt u de problemen voor zijn en veelal geld besparen. Hun cliënten krijgen graag vroegtijdig informatie over ontwikkelingen. Daarom investeren zij veel in permanente nascholing, seminars over actualiteiten en nieuwsbrieven.


Knowledge In Store is gespecialiseerd in retail research en adviseert retailers op grond van marktonderzoek en kennis. Hun klanten zijn bijvoorbeeld supermarkten, drogisterijen en tuincentra. Kortom, overal waar mensen komen die wat willen besteden. Waar kassa's rinkelen... kan het morgen (nog) beter!

Marshoek
Kobaltweg 44

3542 CE Utrecht


030 - 63 59 400

info@marshoek.nl


Kaartje Kobaltweg 44
Marshoek     

Kobaltweg 44 | 3542 CE Utrecht  
030 - 63 59 400 | info@marshoek.nl