Met Profit Retail kan ik mijn bedrijf goed volgen

 

In mijn netwerk was Marshoek bekend, en een begrip. Ik werkte destijds bij een groot winkelbedrijf, waar ik ook franchisenemers sprak die altijd erg enthousiast waren over Marshoek. De keuze was daarom snel gemaakt om naar Marshoek te gaan, gezien de grote expertise die in huis is!

 

  

 

Marshoek is een hele grote steun voor ons geweest in alle onderhandelingen en alle daaruit vloeiende zaken. Wij hebben geregeld contact met onze contactpersonen bij Marshoek.

Marshoek ondersteunt ons in alles; we hebben veel aan hen!

 

Marshoek heeft geweldige expertise in huis en de persoonlijke benadering van Marshoek is ook heel erg fijn en wordt door mij en mijn vrouw zeker op prijs gesteld. Dit weegt erg zwaar. Onze contactpersonen Harrie (adviseur) en Mariette (relatiebeheerder), maar ook de dames van het secretariaat, iedereen staat ons netjes te woord. Het ademt een hele goede sfeer uit!

 

De rapportages worden besproken met mijn adviseur. Deze zijn altijd helder en duidelijk en worden altijd op dezelfde manier opgesteld, waarvoor het voor mij altijd goed te begrijpen is.

 

Daarnaast kan ik met het boekhoudpakket Profit Retail mijn bedrijf goed volgen en tijdig inspringen waar en wanneer dat nodig is.

Delen

 

 

[Dit onderdeel is niet meer ondersteund]

 

 

Marshoek heeft geweldige expertise in huis. De persoonlijke benadering van Marshoek is heel fijn en wordt door ons zeer op prijs gesteld. Het ademt een hele goede sfeer uit.

 

Edwin van Holland

Spar, Delft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Wij hebben Profit Retail voor de personeelsadministratie en het registeren van de uren. Dat werkt heel prettig."

 

"Wij zijn al ruim 20 jaar klant bij Marshoek. Tijdens de ombouw van Super de Boer naar Jumbo zijn wij heel goed begeleid."

 

"Ik ben dik tevreden over Marshoek! Als ik vragen heb, worden deze direct opgepakt en opgelost."

BEKIJK FILM

 

BEKIJK FILM

 

BEKIJK FILM

Helma Goossens

Albert Heijn, Vianen

 

Carl van Dam

Jumbo, Hilversum

 

Leon van Gameren

Albert Heijn, Raamsdonksveer

 

 

 

 

 

 

 

 

Marshoek

 

De Molen 65

3995 AW Houten

 

030 - 635 94 00

info@marshoek.nl

 

 

 

 

© Marshoek 2003 - 2015

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP