Vanuit Profit Retail (ondernemersmonitor) haal ik relevante gegevens die ik nodig heb om mijn bedrijf goed te sturen

 

Ik was C1000-ondernemer en ben nu AH-ondernemer geworden. Ik hoorde dat er bij Marshoek al vele Albert Heijn franchisers zaten. Daarom koos ik voor een ervaren partner, mede omdat wij ook helemaal nieuw bij Albert Heijn kwamen en niet wisten wat ons allemaal te wachten stond.

 

 

 

 

 

 

De rapportages zien er altijd keurig verzorgd uit en op tijd, wat ook belangrijk is! De informatie die ik vanuit Profit Retail (ondernemersmonitor) haal is ruim voldoende om een goed cijfermatig inzicht in mijn bedrijf te krijgen. Ik kan hier alle benodigde cijfers uit halen die ik nodig heb om mijn medewerkers aan te sturen.


Het contact met mijn contactpersonen van Marshoek omschrijf ik als zeer goed. Dennis regelt mijn administratie en is een uiterst plezierig persoon, die de administratie van mij goed volgt. Indien er vragen zijn van mijn kant, heb ik vaak nog dezelfde dag antwoord. Ditzelfde geldt overigens voor Robert, die voor mij de salarisadministratie verzorgt. Uiterst plezierige mensen om mee SAMEN te werken! Ik ben zelf ook iemand die goed persoonlijk contact belangrijk vind.


In april vorig jaar ben ik overgegaan van C1000 naar Albert Heijn en heb in samenspraak met Marshoek de salarisadministratie in januari al ondergebracht bij Marshoek. Het gaf ten tijde van de overgang een stuk rust om te weten dat de salarissen en alles wat daarbij hoorde allemaal goed ging. Daarna heb ik voldoende begeleiding gehad in het voortraject om alles goed af te wikkelen bij C1000. Een aantal weken na de ombouw zijn we onder begeleiding begonnen met het opzetten van de nieuwe Albert Heijn administratie.

  

Wanneer je overgaat zoals wij, komende van een andere organisatie, is het belangrijk om een ervaren partner in de arm te nemen die je kan ontzorgen op het gebied van salarisadministratie, administratie en cijfermatige begeleiding. Gezien de ervaring die Marshoek inmiddels heeft opgebouwd door jarenlange begeleiding van Albert Heijn franchisers, is Marshoek een partij waar je prettig mee samenwerkt! 

Delen

 

 

[Dit onderdeel is niet meer ondersteund]

 

 

Vanuit Profit Retail

(ondernemersmonitor) haal ik relevante gegevens die ik nodig heb om mijn bedrijf goed te sturen.

 

Abe Brouwer

Albert Heijn, Havelte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Wij hebben Profit Retail voor de personeelsadministratie en het registeren van de uren. Dat werkt heel prettig."

 

"Het belang dat het goed gaat met de ondernemer staat echt bij Marshoek voorop."

 

"Het overleg met de adviseur bevalt erg goed. Hij is deskundig, heeft verstand van zaken en is niet opdringerig."

BEKIJK FILM

 

LEES MEER

 

LEES MEER

Helma Goossens

Albert Heijn, Vianen

 

Roland de Laak

Jumbo, Uden

 

Harold Kats

Albert Heijn, Urk

 

 

 

 

 

 

 

Marshoek

 

De Molen 65

3995 AW Houten

 

030 - 635 94 00

info@marshoek.nl

 

 

 

 

© Marshoek 2003 - 2015

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP