Teamontwikkeling


Teamontwikkeling is gericht op het sterker maken van uw team. Het gaat om balans, veerkracht en bovenal een sterk fundament om keer op keer effectief samen te werken en tot het gewenste resultaat te komen. Een sterk team is de kracht van uw organisatie.Contactinformatie Marshoek030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

LinkedIn

INFORMATIE AANVRAGEN

Teamontwikkeling


Teamontwikkeling is gericht op het sterker maken van uw team. Het gaat om balans, veerkracht en bovenal een sterk fundament om keer op keer effectief samen te werken en tot het gewenste resultaat te komen. Een sterk team is de kracht van uw organisatie.


35 JAAR

ERVARING


SPECIFIEK

RETAILADVIES


HOGE SCORE

KLANTTEVREDENHEID


ALLE SPECIALISTEN

IN HUIS


ÉÉN

AANSPREEKPUNT

  • Teamontwikkeling
  • Teamtraining 'behalen van doelen'
  • Onze professionals
  • Wanneer
  • Kostenspecificatie

De kracht van teamontwikkeling

Een team werkt samen op basis van vertrouwen. Samen ontwikkel je in de loop van de tijd bepaalde patronen, manieren van samenwerken en communiceren die soms wel en soms niet effectief zijn. Is het resultaat dat het team levert, het beste dat mogelijk is? Is er méér mogelijk? Kunnen mensen meer tot bloei komen in dit team? En zo ja, wat is daarvoor nodig?

Als team een trainer inroepen kan als er dingen moeilijk zijn, bijvoorbeeld in een nieuw team of bij problemen, maar ook als het 'eigenlijk best goed gaat'. Met enig regelmaat samen kijken hoe het nog beter kan, is goed voor de sfeer en de effectiviteit.

De ervaren trainers van Marshoek leggen de vinger op de zere plek. Ieders individuele ontwikkeling heeft invloed op het functioneren van het team. Aandacht voor zaken als persoonlijke effectiviteit, leiderschap en zelfvertrouwen zijn dan ook van groot belang bij teamontwikkeling. Het proces is verhelderend, soms pijnlijk en vooral constructief. De verandering die ontstaat is krachtig en blijvend.

Klik HIER voor meer informatie over de cursus 'teamontwikkeling'.

Gerelateerde diensten

Coaching

Met ervaren coaches, die wij speciaal voor u hebben geselecteerd, krijgt u professionele ondersteuning bij uw persoonlijke ontwikkeling.


LEES MEER

Leiderschap

Samen met u analyseren wij uw situatie en bespreken we wat de beste aanpak is om uw leiderschapsvaardigheden doelgericht te ontwikkelen.

LEES MEER

Klantgerichte verkoop

Uw medewerkers leren vaardigheden die leiden tot professionele verkoopgesprekken met klanten. Door middel van klantgerichte communicatie meer omzet draaien.

LEES MEER

IK, zei de gek

Wij geloven in ontwikkelen, leren en wijzer worden, dingen doen. Maar dan wel op uw eigen manier.


LEES MEER

Het Duel

Inspirerend en actief voor managers en teams die daadwerkelijk een verandering willen inzetten. Stap in de ring met uw manager, werknemer, teamleider of collega!

LEES MEERGerelateerd nieuws

TOON ALLESMarshoek


Kobaltweg 44
3542 CE Utrecht


030 - 63 59 400

info@marshoek.nl


Kaartje Kobaltweg 44Marshoek    

 Kobaltweg 44 | 3542 CE Utrecht  

030 - 63 59 400 | info@marshoek.nl