Leiderschap


Onze trainers zijn expert op het gebied van ontwikkeling en 
begeleiding, gericht op het doorbreken van gedragspatronen van
leidinggevenden. U bent expert op de inhoud. Samen met u analyseren wij uw situatie en bespreken wat de beste aanpak is om uw 
leiderschapsvaardigheden doelgericht te ontwikkelen.


Contactinformatie Marshoek030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

LinkedIn

INFORMATIE AANVRAGEN

Leiderschap


Onze trainers zijn expert op het gebied van ontwikkeling en begeleiding, gericht op het doorbreken van gedragspatronen van leidinggevenden. U bent expert op de inhoud. Samen met u analyseren wij uw situatie en bespreken wat de beste aanpak is om uw leiderschapsvaardigheden doelgericht te ontwikkelen.


35 JAAR

ERVARING


SPECIFIEK

RETAILADVIES


HOGE SCORE

KLANTTEVREDENHEID


ALLE SPECIALISTEN

IN HUIS


ÉÉN

AANSPREEKPUNT

  • Leiderschap
  • Ervaren leiders
  • Onze professionals
  • Wanneer
  • Kostenspecificatie

Leiderschap

Iedereen die begint met leidinggeven heeft behoeft aan handvatten. Want hoe werkt dat nou eigenlijk; leidinggeven? Het klinkt zo eenvoudig, maar het is een vak apart. Zeker als je leiding moet geven aan mensen die voorheen 'gewoon' je collega's waren of aan mensen waarmee je bevriend bent. Hoe zorg je dat mensen gaan doen wat jij voor ogen hebt? Hoe krijg je het voor elkaar dat de beoogde resultaten behaald worden? Hoe geef je leiding op een manier die bij jou past?

In drie dagdelen krijg je uitleg over een aantal theoretische modellen die de basis zijn van leidinggeven (de handvatten). Vervolgens ga je in de tussenliggende periodes op de werkvloer aan de slag met deze modellen, gewoon in je dagelijkse werk. In de groep worden ieders praktijkvoorbeelden vervolgens uitgebreid besproken en leren we ook veel van elkaar. En zonder dat je er erg in hebt, leer je ook veel over jezelf. Want leiderschap begint bij leiderschap over jezelf: Wie wil je zijn?


Klik HIER voor meer informatie over de cursus 'leiderschap'.

Gerelateerde diensten

Coaching

Met de ervaren coaches, die wij speciaal voor u hebben geselecteerd, krijgt u professionele ondersteuning bij uw persoonlijke ontwikkeling.


LEES MEER

Teamontwikkeling

Samen onderzoeken we de kwaliteiten van het team om die vervolgens in te zetten om uw doelen te behalen.


LEES MEER

Klantgerichte verkoop

Uw medewerkers leren vaardigheden die leiden tot professionele verkoopgesprekken met klanten. Door middel van klantgerichte communicatie meer omzet draaien.

LEES MEER

IK, zei de gek

Wij geloven in ontwikkelen, leren en wijzer worden, dingen doen. Maar dan wel op uw eigen manier.


LEES MEER

Het Duel

Inspirerend en actief voor managers en teams die daadwerkelijk een verandering willen inzetten. Stap in de ring met uw manager, werknemer, teamleider of collega!

LEES MEER
Gerelateerd nieuws

TOON ALLESMarshoek


Kobaltweg 44
3542 CE Utrecht


030 - 63 59 400

info@marshoek.nl


Kaartje Kobaltweg 44Marshoek     

Kobaltweg 44 | 3542 CE Utrecht  
030 - 63 59 400 |
info@marshoek.nl