Traineeship Adviseur/Consultant/Specialist

 

Marshoek is een financieel specialist voor retailers, en marktleider in de Foodretailbranche. Deze profilering is een sterk onderscheidend element ten opzichte van andere administratie- en accountantskantoren. Daarnaast is het de ambitie van Marshoek om haar positie te verstevigen in andere branches binnen de retail.

 

De adviesgroep van Marshoek staat bekend om haar rendement bevorderende aanpak. En het is de uitdaging om deze advisering verder uit te breiden en de continuïteit van de huidige advisering te waarborgen. Grofweg bestaat de advisering binnen Marshoek uit Bedrijfseconomische advisering, Retail consultancy (nieuw) en Specialistische advisering. Marshoek wil middels een trainee traject van circa 3 jaar de opleiding van nieuwe adviseurs, consultants en specialisten in eigen hand nemen

 

Het eerste jaar staat in het teken van algemene kennismaking bij Marshoek. Je krijgt een vaste werkplek op het administratiekantoor en de salarisadministratie. Hier werk je steeds voor een periode van circa 6 maanden mee in de operatie in de rol van administratief medewerker. Aanvankelijk als loon/salarisverwerker en als assistent relatiebeheerder, gevolgd door een rol als relatiebeheerder in het 2e jaar. Naast deze basisplek van ca. 3 dagen per week, krijg je een project om zelfstandig mee aan de slag te gaan (bijvoorbeeld als procesverbetering op de eigen afdeling). Daarnaast besteed je gemiddeld 1 dag per week aan Onderzoek & Ontwikkeling, waar je in een team werkt aan retail specifieke opdrachten zoals een benchmarkonderzoek.

 

Het tweede jaar start met een assessment/psychologisch onderzoek, die dient als nulmeting voor de komende jaren. Jij stelt samen met jouw programmaverantwoordelijke een ontwikkelplan op voor het komende jaar. Ten aanzien van je werkzaamheden geldt dat je werkzaam blijft binnen één van de afdelingen van het administratiekantoor. Wel groei je door naar de functie van relatiebeheerder.

 

Het derde jaar begint met een update van het assessment/psychologisch onderzoek. De trainee stelt samen met de programmaverantwoordelijke een plan op voor het komende jaar. Om bepaalde competenties te ontwikkelen krijg je een scholingsbudget voor trainingen/cursussen. De training/cursus wordt in overleg met de programma verantwoordelijke bepaald. In de 2e helft van het derde jaar wordt bekeken en in gezamenlijk overleg vastgesteld binnen welk deelgebied je graag werkzaam wilt zijn. Je wordt hierbij ondersteund door de senior adviseurs & consultants van Marshoek.

 

Resultaatgebied

 

Aan het einde van het 3e jaar dien je als trainee in staat te zijn om als junior adviseur, consultant of ondersteunend specialist bij Marshoek jouw carrière succesvol voort te zetten. De feitelijke keuze in welke rol jij het beste past, zullen wij gemeenschappelijk aan het einde van het 3e jaar maken.

 

Scholingstraject

 

Het beleid van Marshoek is gericht op een duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Dit betekent onder meer dat Marshoek stimuleert om het kennisniveau van al haar medewerkers op een steeds hoger niveau te krijgen en te houden. Een voorwaarde voor het invullen van de toekomstige functie is het volgen en afronden van een masteropleiding. De kosten voor de opleiding zal Marshoek betalen, de inzet en tijd zal in eigen tijd moeten plaatsvinden.

Is het traineeship van Marshoek iets voor jou? Of wil je graag meer informatie?
Dan nodigen wij jou uit om te reageren via 
solliciteren@marshoek.nl t.n.v. Judith van der Mey of bel naar 030 63 59 400.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature
Meer informatie?


030 - 63 59 400


solliciteren@marshoek.nl


INFORMATIE AANVRAGEN
Het traineeship bij Marshoek zie ik als een unieke kans om mezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als op werktechnisch vlak. Ik heb voor Marshoek gekozen omdat ze actief zijn in de retailbranche. Vanuit mijn studie en bijbaan heb ik al ervaring opgedaan in die branche en via het traineeship kan ik me ook doorontwikkelen in de retailbranche.


LEES MEER


Richard Kievit

Trainee

Marshoek


De Molen 65

3995 AW Houten


030 - 635 94 00

info@marshoek.nlMarshoek

De Molen 65 | 3995 AW Houten

030 - 63 59 400 | solliciteren@marshoek.nl