Marshoek opnieuw ISAE3402 gecertificeerd

 

Marshoek voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en bewijst opnieuw "in-control" te zijn met een ISAE3402 certificering. Lansigt Accountants en Belastingadviseurs heeft als onafhankelijke partij het ISAE3402 onderzoek uitgevoerd. En met succes!

 

Marshoek streeft er naar om klanten zekerheid te geven omtrent de betrouwbaarheid van de relevante rapportages en producten. Het ISAE3402 onderzoek betreft een onderzoek naar

de ingerichte processen en de daarin opgenomen maatregelen van interne beheersing ter bewaking van de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de gegevensverwerking. Op basis hiervan wordt deze zekerheid afgegeven en een bedrijf ISAE3402 gecertificeerd.

Met de ISAE3402 certificering laat Marshoek zien dat de kwaliteit van haar dienstverlening op orde is. Zij onderscheidt zich hierdoor van collega-bedrijven die vaak niet over deze certificering beschikken. Met deze certificering laat Marshoek zien te staan voor kwaliteit, zekerheid en vertrouwen. Daarnaast voorkomt een ISAE3402 dat klanten of organisatie op individuele basis audits moeten uitvoeren. Een win-win-situatie!

 

© Marshoek 2003 - 2021

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP