Richard Kievit


Het verhaal achter de cijfers daar draait het om! Als Retailconsultants gaan wij vanuit de data en analyses op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Vanuit dat verhaal kunnen we immers echt aan de slag om uw ambities als retailer of franchisenemer te realiseren. Juist omdat wij dat verhaal achter de cijfers goed begrijpen, zijn wij de geschikte consultants voor uw vraagstuk.  

Ik ben Richard Kievit, al ruim vier jaar werkzaam als Retailconsultant bij Marshoek. Ooit begonnen op de winkelvloer, waardoor ik besloot om mijn opleiding te gebruiken om een waardevolle toevoeging te zijn voor de retail en ondernemers. Ik ga graag met u aan de slag om u vraagstukken rondom ondernemerschap en uw onderneming op te pakken zodat u het maximale uit uw retailformule, franchisesamenwerking of onderneming kan halen.

De retail is een dynamische branche. Ik hou daarvan! Momenteel vinden er veel veranderingen plaats in de retail. Denk maar aan de opkomst van online mogelijkheden, demografische veranderingen en nieuwe technologieën. Kortom een continue verandering van het concurrentieveld. Dit betekent echter ook dat nieuwe kansen zich zullen aandienen. Als retailer, ondernemer of franchisecollectief zult u hier goed mee om moeten gaan. Dit vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Marshoek Retailconsultancy kan uw kansen in kaart brengen en een plan opstellen om deze kansen ook daadwerkelijk te benutten. Ik ga graag met u aan de slag om uw ambities te realiseren!