Profit Retail


Ontdek Profit Retail: één pakket voor de financiële administratie en HRM-processen. Efficiënte administratie, meer informatie, hoger rendement. De oplossing voor de Retail!

030 - 63 59 400

info@marshoek.nl

linkedIn

INFORMATIE AANVRAGENProfit Retail


Ontdek Profit Retail: één pakket voor de financiële administratie en HRM-processen. Efficiënte administratie, meer informatie, hoger rendement. De oplossing voor de Retail!


30 JAAR

ERVARING


SNEL

INZICHT


HOGE SCORE

KLANTTEVREDENHEID


HOGER

RENDEMENT


ÉÉN

TOTAALOPLOSSING

Profit Retail: software voor uw administratie

Het rendement van uw organisatie heeft alles te maken met het vastleggen van uw administratie. Betere cijfers betekenen een beter resultaat. Het gebruik van het administratiepakket Profit Retail werd voor veel franchiseorganisaties en ondernemers de sleutel tot succes. Zij zagen hun rendement door inzicht stijgen.


Marshoek heeft Profit Retail specifiek voor retailers ontwikkeld. Dit managementinformatiesysteem heeft twee opvallende voordelen:

  • Volledig geïntegreerde oplossing voor de financiële administratie en de personeelsadministratie. Met functionaliteit als bankboek, brutowinstbepaling, voorraadbeheer, verlof- en ziekteadministratie, elektronisch personeelsdossier en loonmutatiebeheer. Inclusief koppelingen met kassasystemen en het facturatiesysteem van uw franchiseorganisatie.
  • Uniek managementinformatiesysteem met cockpit voor direct inzicht in de cijfers. Daardoor heeft u wekelijks grip op omzet, brutowinst en loonkosten.


Profit Retail is de standaardoplossing voor retail en MKB. De slimme automatisering van uw administratie. En tegelijk een krachtige tool voor rendementsbeheersing.

We geven u graag een demonstratie van deze software.

Lees meer over ons managementinformatiesysteem of onze benchmark software.


Bent u op zoek naar een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 030 - 63 56 650 en info@profitretailsystemen.nl.

Gerelateerde software


Ondernemersmonitor

In één oogopslag inzicht in de belangrijkste managementinformatie. U weet op elk moment hoe de zaken ervoor staan, dus sturen op cijfers wordt zo wel heel makkelijk.

LEES MEERMarshoek


De Molen 65
3995 AW Houten


030 - 63 59 400

info@marshoek.nl
Marshoek

De Molen 65 | 3995 AW Houten

030 - 63 59 400 | info@marshoek.nl