Ondernemersmonitor


Met de ondernemersmonitor bent u te allen tijde in staat om uw exploitatie te volgen, zowel via uw pc, als via uw tablet of smartphone. Ondernemersmonitor


Met de ondernemersmonitor bent u te allen tijde in staat om uw exploitatie te volgen, zowel via uw pc, als via uw tablet of smartphone.


30 JAAR

ERVARING


SNEL

INZICHT


HOGE SCORE

KLANTTEVREDENHEID


HOGER

RENDEMENT


ÉÉN

TOTAALOPLOSSING

Ondernemersmonitor

Als ondernemer, management en directie wilt u sturen op cijfers. De kernvraag is: hoe zijn omzet, brutowinst en (loon)kosten vergeleken met de begroting? Vergeleken met een vorige periode? Vergeleken met andere vestigingen? Welke trends maken de cijfers zichtbaar? Profit Retail presenteert deze informatie in een ondernemersmonitor. U krijgt geen brij aan informatie. In één oogopslag geeft de monitor u de belangrijkste managementinformatie. Vervolgens kunt u doorklikken op de cijfers waar u meer van wilt weten. Met de ondernemersmonitor bent u te allen tijde in staat om uw exploitatie te volgen zowel via uw pc, als via uw tablet of smartphone!


De basis van de ondernemersmonitor is Profit Retail. Het managementinformatiesysteem Profit Retail is retailers daarmee uit het hart gegrepen. Hoe dynamisch de retail ook is en hoe onvoorspelbaar de consument kan zijn, Profit Retail vertelt op elk moment hoe de zaken ervoor staan. Wie zijn rendement wil verbeteren, moet het beheersen.


Bel ons via 030 - 63 56 650 voor een demonstratie van Profit Retail. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.Ondernemersmonitor

Als ondernemer, management en directie wilt u sturen op cijfers. De kernvraag is: hoe zijn omzet, brutowinst en (loon)kosten vergeleken met de begroting? Vergeleken met een vorige periode? Vergeleken met andere vestigingen? Welke trends maken de cijfers zichtbaar? Profit Retail presenteert deze informatie in een ondernemersmonitor. U krijgt geen brij aan informatie. In één oogopslag geeft de monitor u de belangrijkste managementinformatie. Vervolgens kunt u doorklikken op de cijfers waar u meer van wilt weten. Met de ondernemersmonitor bent u te allen tijde in staat om uw exploitatie te volgen zowel via uw pc, als via uw tablet of smartphone!

De basis van de ondernemersmonitor is Profit Retail. Het managementinformatiesysteem Profit Retail is retailers daarmee uit het hart gegrepen. Hoe dynamisch de retail ook is en hoe onvoorspelbaar de consument kan zijn, Profit Retail vertelt op elk moment hoe de zaken ervoor staan. Wie zijn rendement wil verbeteren, moet het beheersen.


Bel ons via 030 - 63 56 650 voor een demonstratie van Profit Retail. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Gerelateerde software


Profit Retail

Eén pakket voor de retail. Geïntegreerde oplossing voor personeels- en financiële administratie. Werk efficiënter, krijg meer inzicht en behaal een hoger rendement.

LEES MEER


Marshoek


De Molen 65
3995 AW Houten


030 - 63 59 400

info@marshoek.nl
Marshoek

De Molen 65 | 3995 AW Houten

030 - 63 59 400 | info@marshoek.nl