Wat een feest!

Vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober stonden in het teken van de opening van ons nieuwe pand en ons 35-jarig jubileum.

Op vrijdagmiddag hebben we ons pand geopend voor klanten en relaties. De officiële openingshandeling werd verricht door oprichters van Marshoek Piet Mars en Bert Hoek. Zij hebben 35 jaar geleden Marshoek opgericht. Na de officiële openingshandeling konden de aanwezige klanten en relaties het pand bezichtigen. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen.

Op zaterdag was de opening voor medewerkers en hun families en/of vrienden. Er waren diverse activiteiten georganiseerd. Zo was er een valkenier die een vogelshow verzorgde. Tevens waren er diverse activiteiten voor de kinderen geregeld. Als afsluiter was er een goed verzorgde BBQ georganiseerd.

Het nieuwe kantoor is een enorme verbetering ten opzichte van het oude kantoor in Houten. Zowel van binnen als buiten heeft het nieuw Marshoek kantoor een transformatie ondergaan. Marshoek is met de verhuizing van drie naar vijf etages gegaan en ook parkeren is geen probleem meer. Klanten, relaties en medewerkers parkeren eenvoudig voor de deur.

Elk van de vijf etages huisvest één of meerdere afdelingen. Medewerkers werken in grote open ruimtes, wat zorgt voor meer transparantie op het kantoor. Het interieur voldoet aan de hoogste eisen van het nieuwe werken. Marshoek zet hiermee een stap naar verdere professionalisering, beter ingericht om klanten nog beter van dienst te zijn, en een mooie en leuke plek om te willen werken!

Vanaf vandaag gaan we in ons nieuwe pand weer hard aan het werk om de ambities van haar klanten te realiseren!