Coop lesdag

Afgelopen dinsdag was ons kantoor in Houten het decor voor de Coop lesdag. Coop organiseert diverse lesdagen voor potentiële Coop ondernemers en bedrijfsleiders van Coop. Als Marshoek vinden we dat een mooi initiatief die we graag ondersteunen. En daarom hebben wij een ruimte op ons kantoor beschikbaar gesteld, met alle faciliteiten daaromheen.

Een gedeelte van het programma van de lesdag is door ons ingevuld. Harrie Nijman heeft zijn ervaringen over zijn werkzaamheden als Adviseur Aan- en Verkoop gedeeld. Richard Kievit, Retailconsultant, is in zijn presentatie ingegaan op de benchmark van Coop en een aantal actuele trends en ontwikkelingen in de supermarktbranche.

De trends en ontwikkelingen zijn te onderscheiden in vier thema’s: 
E-commerce en platformen, blurring en beleving, demografische ontwikkelingen en als laatste effectief personeelsbeleid. 

Van kennis delen krijgen wij energie, het is daarom voor ons een positieve dag geweest.
We hopen dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan de toekomst van potentiële ondernemers en bedrijfsleiders zodat ook zij hun ambities kunnen realiseren.

Heeft u interesse in het ondernemerschap in de supermarktbranche en wilt u met een ervaren adviseur in gesprek over de mogelijkheden, neem dan contact op met bedrijfseconomisch adviseur Harrie Nijman via 030-6359440.